Doe de huidtest!

DE JUISTE START VOOR EEN GOEDE BEHANDELING

Een goede behandeling begint met de juiste voorbereiding, en het juiste advies begint met een goede huidanalyse. Zo weet jij hoe je huid ervoor staat, kan ik beter inspelen op behoeftes en wat deze nodig heeft en is bovendien ook resultaat goed te meten.

Voor een goede huidanalyse maak ik gebruik van het Multi Analysis Center. We meten en analyseren je huid met behulp van sensoren. Zo berekenen we hoe de conditie van je huid is. De metingen worden opgeslagen zodat je na afloop van de behandelingen het verschil kunt zien toen en nu.

Ga meer de diepte in en weet ook waar de zwakke punten liggen en speel nu al in op de toekomst. Doe dit met de DNA huidanalyse test, en weet slechts na éénmalig de test toe te passen voor altijd hoe jouw huidkenmerken zich openbaren. Zo kunnen toekomstige huidkenmerken die nadelig zijn vertraagd worden in openbaring, kunnen we beter inspelen op bestaande huidkenmerken van huidveroudering. Zo behoud en verkrijg je de maximaal haalbare mooie huid die je graag wilt.

WAT METEN WE met de MAC huidscan?

 • rimpels 
 • grootte van de poriën 
 • het aantal vlekjes
 • zonschade en welke beschermingsfactor je nodig hebt
 • vochtgehalte
 • elasticiteit
 • pigmentatie 
 • barrièrefunctie van de huid 

Wat meten we met de DNA-huidtest?

 • persoonlijke skincode
 • percentage aanleg pigmentverstoring
 • percentage aanleg rimpelvorming
 • percentage aanleg schade aan cellen
 • percentage aanleg dehydratatie
 • percentage aanleg huidverslapping
 • percentage aanleg huid oneffenheden

Aan de hand van de persoonlijke huidcode die jij in je gratis app ontvangt stippelen we een behandelplan uit, eventueel met behoud van je huidige treatments en producten. Zodat je maximaal resultaat behaalt!

Meer info in een gratis persoonlijk gesprek? luuxjessica@gmail.com/ 0612974081 of vul dit gratis info formulier in.

huidsalon goes
 

Ik ben 48 jaar heb 4 kinderen, ben reeds 30 jaar werkzaam in de schoonheidsbranche en 23 jaar zelfstandig ondernemer.

>