LUUX Huidsalon Goes, Jessica 0612974081Bedankt voor je inschrijving.

Ik zend je de video a.s. vrijdag om 16 uur.

Let op dat hij niet in je spam beland, en je zo de gratis tips mist.

Maar eerst zal ik mezelf aan je voorstellen.
Hay, wat leuk dat je de moeite nam je in te schrijven voor mijn gratis video, 4 massage technieken die je thuis kunt toepassen in je dagelijkse routine voor huidverzorging en verjonging van de huid. Deze video gaat jou helpen bij je huidverjongingstraject en het behalen van meer resultaat hierin.

Want hoe fijn zou het zijn wanneer je dagelijks niet méér maar minder huidverslapping ontdekt en je zichtbaar minder lijntjes zult hebben.

Ik ben Jessica en uit je inschrijving maak ik op dat ook jij net als ik het vervelend vind dat ondanks je inspanning en verzorging van de huid je meer resultaat hieruit zou willen behalen. Ik ben 48 jaar en ben zelfstandig ondernemer in de beauty branche sinds 30 jaar. In die tijd heb ik uit eigen ervaring ontdekt dat er meer mogelijk is, door dé 3 redenen die maximaal resultaat stagneren aan te pakken. En ik ben er, ook uit ervaring, van overtuigd dat dit ook voor jou haalbaar is!


Behaal meer resultaat met huidverjongingsprogramma's, zodat ook jouw huid straalt en je niet dagelijks een nieuw rimpeltje ontdekt of je steeds irriteert aan hangende oogleden of een verslapte kaaklijn.


Je ontvangt de video z.s.m. in je inbox. Mis hem niet! Het heeft mij en al vele klanten geholpen meer resultaat te behalen en zo een stralend jonger uiterlijk te behouden, zonder pijnlijke ingrepen of drastische maatregelen.

Wat andere zeggen over LUUX

Mendy Knuit//  Klant bij LUUX sinds 6 jaar


IK ben blij met mijn ABBO, zo blijft mijn huid stralen. Heb maandelijks een aangepste treatment en zou het niet meer willen missen. Vind het ook super dat ik 10% korting krijg op de producten van Pascaud. Ben laatst gestart met de nieuwe serums, en voel het resultaat.

Annelies van Houte  //  via google 5 sterren

Al meerdere jaren kom ik bij Jessica in de salon. Bij iedere gezichtsbehandeling wordt eerst gekeken waar mijn huid op dat moment vraag naar heeft en wordt er (in overleg) een passende behandeling gekozen.
Al jaren een zeer tevreden klant.

>