Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven

Hallo, wat leuk dat je de moeite nam je in te schrijven voor mijn gratis video, dé 3 redenen waarom de meeste huidverjongingstrajecten niet werken als beloofd, en je dus resultaat misloopt! Of misschien had je liever 1 van de 20 proefpakketjes met samples om onze cosmeceuticals te ervaren?  Binnenkort ontvang jij het gevraagde informatiepakket of proefpakket via e mail of per post.


Ik ben Jessica en uit je inschrijving maak ik op dat ook jij net als ik het vervelend vind dat ondanks je inspanning en verzorging van de huid je meer resultaat hieruit zou willen behalen. Ik ben 48 jaar en ben zelfstandig ondernemer in de beauty branche sinds 30 jaar. In die tijd heb ik uit eigen ervaring ontdekt dat er meer mogelijk is, door dé 3 redenen die maximaal resultaat stagneren aan te pakken. En ik ben er, ook uit ervaring, van overtuigd dat dit ook voor jou haalbaar is!


Behaal meer resultaat met huidverjongingsprogramma's, zodat ook jouw huid straalt en je niet dagelijks een nieuw rimpeltje ontdekt of je steeds irriteert aan hangende oogleden of een verslapte kaaklijn.


Je ontvangt de video z.s.m. in je inbox. Mis hem niet! Het heeft mij en al vele klanten geholpen meer resultaat te behalen en zo een stralend jonger uiterlijk te behouden, zonder pijnlijke ingrepen of drastische maatregelen.

Wat andere zeggen over LUUX

Mendy Knuit//  Klant bij LUUX sinds 6 jaar


IK ben blij met mijn ABBO, zo blijft mijn huid stralen. Heb maandelijks een aangepste treatment en zou het niet meer willen missen. Vind het ook super dat ik 10% korting krijg op de producten van Pascaud. Ben laatst gestart met de nieuwe serums, en voel het resultaat.

Annelies van Houte  //  via google 5 sterren

Al meerdere jaren kom ik bij Jessica in de salon. Bij iedere gezichtsbehandeling wordt eerst gekeken waar mijn huid op dat moment vraag naar heeft en wordt er (in overleg) een passende behandeling gekozen.
Al jaren een zeer tevreden klant.

>