Beauty oplossingen Challenge dag 1, Huid Reiniging

Reiniging, en het nut ervan voor jou!

Iedere huid is gebaat bij de juiste dagelijkse reiniging, en functioneert nou eenmaal beter wanneer dit op de juiste wijze toegepast wordt. Dus de juiste producten, niet te intensief en ook niet te mild. Maar hoe kies jij jouw passend product? Laat ons een handje helpen.

Zeep, alcohol en water drogen je huid uit, toch zitten deze ingredienten in tal van reinigingsproducten. Olie is, ondanks het vette imago, een uitermate goed alternatief. Maar de ene olie is de andere niet, zo zijn er minerale oliën, jojobaolie, en o.a. olijfolie. Nou zeker met olijfolie wil jij je huid niet reinigen, en ook niet met iedere minerale olie. Maar wat dan wel? En waar  wil je op letten?

Bij Huidsalon Goes werken we met verschillende productlijnen, ieder op zich speciaal door ons geselecteerd na veel uitproberen, ervaren en gezien de resultaten werken wij uitsluitend met de productlijnen van 

  • La Colline
  • Pascaud
  • Murad
  • Skeyndor

Hoe actief ben jij met huidreiniging, en welke verwachtingen heb je?

Wanneer je onze huidsalon bezoekt is het niet zo ingewikkeld samen te ontdekken wat je huidbehoeftes zijn, daarom gaan we ervan uit dat je zelf een keuze wilt maken en helpen we je indien mogelijk zo goed mogelijk te kiezen.


Vind je huidverjonging zeer belangrijk?

Gebruik je graag meerdere reinigingsproducten?

Ben je van het gemak en gebruik je liefst 1 product wat alles in zich heeft?

Is je huid snel trekkerig, vochtarm?

Houd je van comfort, zie je de reiniging als een verwenmoment?

Gebruik je veel make up producten en zijn er zelfs waterproof?
La Colline, Active Cleansing

De uitgebreide Active Cleansing lijn van La Colline geeft de huid een gevoel van comfort en pakt cellulaire huidveroudering aan.

Speciaal voor jou, op zoek naar comfort tijdens de reiniging hebben we een actiepakket samengesteld om zo kennis te maken met de Cleansing van La Colline.

  • Cellular Bio Cleansing Milk +
  • Cellular Bio Smoothing Tonic =
  • Gratis Cellular Exfoliator t.w.v. € 65,-

Pascaud Cleanser of Cleansing Balm.

Gemak en eenvoud, maar zeker niet minder intensief. Pascaud Cosmeceuticals zijn producten die qua werkzaamheid in het gebied tussen cosmetica en farmaceutica liggen. De werkstoffen zijn vaak hoog gedoseerd, maar vooral ook in onderlinge samenwerking, voortreffelijk op elkaar afgestemd, waardoor zichtbare huidverbetering gerealiseerd kan worden.

Heb je behoefte aan een milde maar intensieve reiniging? Is je huid soms wat onrustig en kan deze af en toe wat trekkerig aanvoelen? Houd je van gemak?


Jouw oplossing; Pascaud Cleanser!

 

Deze PH huid neutrale reiniging is zo eenvoudig in gebruik, dat je hem tijdens douchen met water af kunt halen, of zelfs met een droge schone washand. Mijn advies: als je hem na inmasseren maar weer verwijderd, en liefst 2 x aanbrengen en afhalen. Voila...klaar.

Heb je een droge huid met behoefte aan rijke comfortabele verzorging, een reiniging die in een handomdraai make up vuil en onzuiverheden verwijderd? Houd je van gemak?


Jouw oplossing; Pascaud Cleansing Balm!


Dit is dus zo een heerlijke reiniging op basis van plantaardige oliën: Zonnebloem, druivenpit, olijf, amandel, macadamia en arganolie. Deze zijn rijk aan onverzadigde vetzuren, vitamines en anti -oxidanten en transformeren met water in een afspoelbare melk. 
De Pascaud Cleansing Balm verzacht irritaties en verbetert de huidbarrière. Geschikt voor alle huidtypen, vooral voor de droge en vochtarme huid. Ook voor de huid die gevoelig is voor eczeem, jeuk en roodheid.
De Pascaud Cleansing Balm bevat kleine scrubdeeltjes afkomstig uit de druivenpit.

Murad... Age reform. Oplossingen voor Huidveroudering en fijne lijntjes en rimpels

Murads Age Reform is een lijn met huidverzorgingsproducten die zijn ontworpen om de eerste tekenen van huidveroudering te verminderen. Zoals fijne lijntjes en rimpeltjes.  De actieve formules maken de huid steviger, hydrateren intensief, en reduceren de belangrijke eerste tekenen van huidveroudering.


Speciaal voor jou om kennis te maken met Murad Age reform hebben we een speciale kennismakingsactie., waarbij je de Resurfacing Peel t.w.v. € 56,- Gratis krijgt.

Huidsalon Goes, laat je huid weer stralen!

Wij, Jeanette, Daisy en Jessica hebben onze krachten gebundeld, waardoor we onze persoonlijke sterke punten maximaal kunnen benutten. Huidverjonging, huidverbetering, lichaams silhouet verbetering, beautyoplossingen zoals permanent make up, definitieve ontharing en ontspanning.  Heb je vragen, opmerkingen of hulp nodig bij het kiezen van jouw traject neem dan contact met ons op via 06 83 80 46 44.  

This is a note or highlight box

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut ut odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet. Aliquam pulvinar pellentesque felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. Mauris ullamcorper ornare augue, maximus rutrum nisi elementum in. 

>