Beauty Challenge dag 12, de contouren van je lichaam.

Daisy, Jeanette en Jessica Huidsalon Goes 06 83804644


Probleem; Vervagen van lichaamscontouren


Herkenbaar? Je let op je eten, gaat met regelmaat sporten, verzorgt je huid op een juiste wijze en toch zijn er punten zoals huidverslapping, vetophopingen of cellulite waar je geen grip meer op hebt.


Zou je graag op een eenvoudige natuurlijke wijze, dus zonder pijnlijke ingrepen effectief willen werken aan de vorm van je lichaam?  Een behandeling waarmee we Cellulite en huidverslapping tegelijk aanpakken, resultaat inmiddels bewezen is. 


Zou je graag:

  • mooiere rondere billen willen? 
  • minder cellulite op bovenarmen of bovenbenen?
  • minder verslapte huid bovenarmen of bovenbenen?
  • je buikcontour verbeteren en de huid verstrakken?
  • vetophopingen op buik en rug verminderen?
  • volume van bovenbenen verminderen waardoor dijen niet meer tegen elkaar schuren


Tijdens de Beauty Challenge maand nodigen wij je uit voor een gratis vrijblijvende intake en kun je je eerste body treatment boeken met deze super actie die loopt tot eind Oktober;Boek twee zones en krijg de derde Gratis!

Geldig voor een losse behandeling maar ook wanneer je een kuur boekt. Denk bijv. aan bovenbeen voor en achter met gratis buikzone. Prijzen van een Contour lichaams treatment va € 85,-.


Huidsalon Goes 06 83804644 huidsalongoes@outlook.com


Pascaud Contour | face & body treatment

Bewezen effectief voor het bestrijden van alle tekenen van huidveroudering, cellulite en verslapping van de contouren op gezicht en lichaam. 

Unieke combinatie van vier verschillende technieken waardoor de diepere huidlagen worden gestimuleerd om de aanmaak van de lichaamseigen stoffen collageen en elastine te bevorderen. Je huid word steviger, gladder en ook je teint verbetert. Diepere rimpels en lijntjes vervagen en cellulite wordt sterk verminderd. 

>