Beauty oplossingen Challenge dag 14, Rimpels Huidsalon Goes 06 83804644

Rimpels, okay, maar passend bij je leeftijd graag.

Zie jij rimpels opkomen en heb je geen idee wat je kunt doen?


Wanneer je liefst op een natuurlijke zo mogelijk biologische wijze de mooiste versie van jezelf wilt zijn bij het verouderen van je huid, dan helpen wij je graag met enkele tips, mogelijk een behandeling of de juiste producten.


Hieronder helpen wij je alvast met een mooie actie, advies voor thuis en mogelijke behandelingen.

Een rimpel, wat is dat eigenlijk?


Een rimpel wordt omschreven als een permanente of een tijdelijke vouw in het huidoppervlak.

 

Er zijn rimpels ontstaan door bewegingen in je mimiek en deze verdwijnen weer wanneer je deze beweging stopt. En er zijn rimpels die altijd zichtbaar zijn, deze zijn vaak het meest storend. Deze ontstaan door veelvuldige en krachtigere mimiek en de afname van collageen en elastine bij het ouder worden. Rimpels ontstaan door huidverslapping, zoals bijv. de neuslipplooi vallen niet echt onder de noemer rimpels omdat dit meer een vouw is. 


De hoeveelheid behandeltechnieken die rimpels verminderen en het ontstaan vertragen zijn zeer uitgebreid. We bespreken er 3 in deze challenge, 3 meest gekozen en effectieve behandelingen bij ons in het instituut.


Statische rimpels ontstaan door vermindering van Collageen en Elastine in de huid, de huid verliest zijn elasticiteit en wat eerst een mimisch lijntje was wordt een diepere rimpel en soms zelfs een groef.


Biologische rimpelcorrectie is een uitkomst, zeker wanneer je deze combineert met andere treatments. Op een natuurlijke wijze stimuleer je een lichte opvulling van de rimpel. We noemen deze behandeling "Bio Skin Jetting", een natuurlijke methode van rimpelvulling zonder inspuitingen van een product.


Radio Frequentie, stimuleer de aanmaak van Collageen in de huid. 


De huid wordt gemasseerd met een kop die radio frequentie golven afgeeft, deze wordt in de huid omgezet in een zeer aangename warmte.  Weefsels in de huid krimpen als gevolg van de warmte, en geven een direct zichtbaar en voelbaar krimpend effect waardoor de huid opstrakt. Op de lange termijn stimuleert radio frequentie aanmaak van collageen. 1 behandeling geeft direct resultaat, meer behandeling stapelen dit op.Mimische rimpeltjes, ontstaan door herhaaldelijk aanspannen van een spier in de huid.

Wanneer je geen botox wenst omdat je je natuurlijk expressie wilt behouden zijn hele mooie alternatieven peelings. De belangrijkste behandeling in de strijd tegen huidveroudering.


Fijne lijntjes verminderen, een huid die zichtbaar frisser oogt, bovendien geven de juiste peelings de huid een soort wake up call om harder te werken. We combineren de behandeling liefst met een bindweefselmassage, waardoor je huid soepeler wordt en je bloedsomloop verbetert. Het resultaat is een stevige, goed gehydrateerde huid en een frisse, jeugdige uitstraling.

Bio Skin Jetting

Wil jij weten welke behandeling beste is voor jouw huid? Boek een Gratis intake en advies. Huidsalon Goes 06 83804644

Of start direct met een zeer effectief "rimpelserum" die je huid thuis gaat ondersteunen in je gevecht tegen rimpels. Wil je 100% werken op rimpelvorming? Serums met een hoog percentage krachtige vit. A ( retinol) zijn dan een must. We hebben er 1 voor je geselecteerd. Wanneer de vorming van rimpels een grote rol speelt, vormen Retinol en retinyl palmitate de perfect vit. A cocktail. Deze combinatie is dé absolute koning in het aanpakken van rimpels en lijntjes. Peptiden ontspannen tegelijkertijd expressierimpels voor een uitgeruster uiterlijk.

>