Beauty oplossingen Challenge dag 17 Bruine vlekjes, droge huid, oneffenheden, hoe beperk je ze?

Slechts met 2 aanpassingen aan je dagelijkse huidverzorging een egalere huid met minder oneffenheden en een zacht elastisch gevoel, zonder salonbezoek of al te grote investering. En dit binnen 1 maand!


Ontdek jij steeds meer oneffenheden op je huid en laat de egale tint van je huid ook te wensen over? Ontdek wat jouw huid kan helpen weer te egaliseren, plekjes en oneffenheden verminderen en je huid voelt zacht en elasticiteit neemt ook weer toe.

Wist jij dat vit. C één van de sterkste anti-oxidanten is?


Alle invloeden van buitenaf zoals luchtverontreiniging, zon, rook maar ook stress van binnenuit kan onze huid kan aantasten, we noemen dat vrije radicalen. Cellen raken beschadigd, functies verminderen en de huid zal daardoor vroegtijdig verouderen. Vitamine C zorgt ervoor dat de huid wordt beschermd tegen deze schadelijke invloeden, bijkomend voordeel is dat Vitamine C ook collageen opbouwend is, een dubbele werking dus.


Welke vormen vit.C kennen we? En hoe kunnen we deze best toepassen voor een gezonde huid?

Het nadeel van vit. C is dat het vluchtig is, licht en lucht laten vit. C  snel oxideren en zo de werking snel verliezen. Juiste gebruik en verpakkingen zijn dus belangrijk.  meest werkzame vormen die wij kennen en adviseren;

  • suppletie om van binnen uit de huid te beschermen en herstellen
  • kuren met gestabiliseerde vit. C die je zelf thuis eenvoudig toepast op de huid
  • verzorging met vit. C verpakt in speciale coating, om de werkstoffen in de huid af te geven voordat deze oxideert

C & C supplementen

Wil je de huid van binnenuit ook een boost geven gebruik dan de Vitamine C supplementen van Pascaud. Deze geven de huid en je gehele lichaam meer weerstand tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Zeker in deze tijd een aanrader om vit C ook in te nemen.

De Pascaud C & C is een smakelijke zuigtablet voor jong en oud met 500 mg vitamine C. Versterkend op bindweefsel en verhoogd de weerstand.

Producten met gestabiliseerd vit.C die uitermate geschikt zijn voor dagelijks gebruik.


Ervaar met de vit. C lijn van Murad hoe je met dagelijkse verzorging oneffenheden en vlekjes op de huid minimaliseert. 

Dit set bevat serum, dagcrème en oogcrème, voldoende voor 30 dagen!

Laat je huid weer stralen en geef zijn natuurlijke "glow" terug!


Set voor 30 dagen je huid verzorgen met Vit.C van Murad € 29,95 

+

C & C supplement 500 mg. € 13,-

€ 42,50

Gelimiteerde voorraad en tot 23 Oktober gratis verzonden.

This is a note or highlight box

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut ut odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet. Aliquam pulvinar pellentesque felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. Mauris ullamcorper ornare augue, maximus rutrum nisi elementum in. 

Hulp nodig bij je keuze? Neem contact op met één van onze  huidcoaches 06 83804644

Wil je intensief schade herstellen met hoogwaardig vit.C en je huidige verzorging behouden?

Dit hoog geconcentreerd serum werkt intensief verjongend op de huid.  Pascaud heeft dit zeer speciale product ontwikkeld met een extreem hoog vitamine C gehalte namelijk 79%! Dit product heeft een wetenschappelijk bewezen werking op de huid. Innovative ll serum stimuleert de collageen aanmaak en de celstofwisseling in de huid. Neutraliseert de vrije radicalen ( vermindert dus schade in de huid) en egaliseert de huid teint. ( vermindert pigmentvlekken) Dit serum is ook verkrijgbaar in een maand-kuur.

>