Beauty oplossingen Challenge dag 19, Sinaasappelhuid

Huidsalon Goes Jeanette Jessica en Daisy www.huidsalongoes.nl

Wat is een sinaasappelhuid?

Met sinaasappelhuid of cellulite wordt een wat bobbelige structuur in de huid en het onderhuids bindweefsel bedoeld. Het is geen ziekte en volkomen onschuldig.


Wat helpt om een mooier lichaam te krijgen. Niet om kilo's te verliezen maar je huid te verstrakken en cellulite te verminderen. Daar hoef je namelijk niet zwaar voor te zijn of andersom wanneer je volslank bent hoef je niet perse ook cellulite of verslapping te ervaren.


Cellulite op bovenbenen, bovenarmen en billen.

Cellulite krijgt veel aandacht als schoonheidsprobleem en wordt vaak ervaren als ontsierlijk.


De bobbelige uitstraling die de huid door cellulite krijgt, past vaak niet in het schoonheidsideaal van slank en strak.

Maar liefst 80 tot 90 procent van de vrouwen hebben in meer of mindere mate een vorm van cellulite, en bij het ouder worden verergert de mate vaak door o.a. hormonale veranderingen, minder beweging en minder vaste structuur van de huid. Het vetpercentage van het lichaam heeft geen enkel verband met de Cellulite. Een druk leven.

Zelf heb ik altijd moeite gehad met het controleren van gewicht, diëten is nooit aan mij besteed geweest en bovendien vind ik dat de moeilijke plaatsen zoals mijn buikje (na kinderen), en mijn stevig onderstel met een dieet niet de plaatsen zijn waar ik resultaat behaalde.

Ook is een lager gewicht niet altijd gewenst om een jongere uitstraling te behouden. Intensieve work-out schema's heb ik simpelweg geen tijd voor, sporten doe ik graag maar beperk het tot 2 á 3 keer per week.


Is dit herkenbaar voor jou? Heb jij ook gemerkt dat hoe hard je ook werkt of diëten volgt, resultaat blijft uit of je huid wordt alleen maar slapper?


Prachtige resultaten met de Pascaud ContourWe hebben hier gekozen voor deze unieke behandeltechniek nadat ikzelf een proefbehandeling heb ondergaan in een kliniek in België.

Direct na de 1e behandeling voelde mijn huid gladder, maar zichtbaar vond ik het nog niet.

Tot ik een week later dacht toch wel te merken dat mijn cellulite verminderd was, nogmaals een foto nam en wauw een openbaring!

Mijn billen waren zichtbaar gelift en mijn cellulite zeker 50% minder.

Pascaud Contour. The Award winning! Twice!

Toen hebben wij de keuze gemaakt deze fantastische behandeling zelf ook in onze huidsalon aan te gaan bieden. Met vele prachtige resultaten als gevolg. 


De unieke combinatie van 4 technieken die de huid verstrakken en een mooiere structuur geven.

Wil jij effectief je huid verbeteren? Minder huidverslapping? Cellulitevermindering?


Openingstijden Huidsalon Goes:

Ma. 9.00-17.00 uur avond op afspraak

Di. 9.00-17.30 uur avond op afspraak

Woe. 9.00-17.30 uur

Do. 9.00-17.30 uur avond op afspraak

Vrij. 9.00-17.30 uur

Za. 9.00-12.30 uur

In 5 weken tijd 50% minder cellulite

Start voor 8 November nog met effectieve treatments en ga de strijd aan met de huidverslapping en cellulite op het lichaam. 

In 5 weken tijd mooiere benen, strakkere huid en zeker 50% minder cellulite, zonder strak eetregime, zonder strak sportschema. 


Voor een maximaal resultaat adviseren wij 10 behandelingen, echter iedere behandeling biedt resultaat.

Na de kuur kun je je huid ondersteunen met een regelmaat van eens per 6/8 weken. Wil je niet voor verrassingen staan en maximaal voordeel behalen, bieden we zelfs een jaarabonnement aan waarbij je 15% korting krijgt op iedere lichaamstreatment, en de kosten mooi verdeeld per maand.


Huidsalon Goes, laat je huid weer stralen!

www.huidsalongoes.nl

This is a note or highlight box

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut ut odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet. Aliquam pulvinar pellentesque felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. Mauris ullamcorper ornare augue, maximus rutrum nisi elementum in. 

>