Beauty oplossingen Challenge dag 24  Mooie Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn beruchter dan ooit, bijna iedere vrouw start 's morgens  vroeg om van haar brows al iets perfects te maken.

Maar het creëren van een mooi stel wenkbrauwen kan nog best moeilijk zijn, want hoe moet je ze eigenlijk epileren? En welke vorm past bij jou? Hoe en moet ik ze wel tekenen? En gebruik ik dan wenkbrauwpotlood of liever een gel?


En wat kan ik doen wanneer haartjes verkleuren, afbreken of gewoon uitvallen...

Voor sommige een hele opgave, en daarom helpen we je graag een handje op weg.

Wenkbrauw verzorging is één van de basis dingen waar je niet zomaar bij stilstaat, maar wat zeker de basis is voor perfecte wenkbrauwen. In plaats van ze te verzwaren met was, potloden, oogschaduw, tinten en pommade, zou het verstandig zijn allereerst te verzorgen met bijvoorbeeld een serum.


Revitalash wenkbrauwserum is een serum met natuurlijke ingredienten welk de haargroei bevordert. Deze is te gebruiken in een transparante gel vorm, waar je tevens je wenkbrauwen mee kunt stylen. In 12 weken mooiere en vollere wenkbrauwen.

Voor extra definition in je wenkbrauw gebruik je de wenkbrauw gel, High Def. tinted browgel, deze is tevens verkrijgbaar in 2 tinten. Laat je adviseren door één van onze specialistes welke kleur meest bij jou zou passen.


Revitalash High Def Tinted Brow Gel verzorgende wenkbrauw gel, geeft niet alleen een subtiele en natuurlijke kleur aan de wenkbrauwen, maar hydrateert en conditioneert de wenkbrauwhaartjes zodat ze gezonder en voller ogen. Kan dunnere plekken eenvoudig opvullen dankzij de minerale kleur gel die een subtiele kleur afgeeft voor gedefinieerde, mooie wenkbrauwen. Met de wenkbrauwborstel kunt u de wenkbrauw gel goed verdelen over de haren voor een optimaal resultaat.

Wil je ze zelf modelleren of bijhouden? Gebruik dan een professioneel pincet waarmee je de haartjes niet afsnijd of afbreekt. De Revitalash Tweezer heeft afgeronde puntjes waarmee haren en huid niet beschadigen. 

Wil je ze zelf modelleren of bijhouden? Gebruik dan een professioneel pincet waarmee je de haartjes niet afsnijd of afbreekt. De Revitalash Tweezer heeft afgeronde puntjes waarmee haren en huid niet beschadigen. 

Revitalash wenkbrauwpotlood, waterbestendig, long lasting en ideaal voor het invullen van dunne of overplukte wenkbrauwen. Hypo allergeen en olievrij.

Okay, ze groeien nu wat harder maar nu wil je ze ook graag mooi in model hebben, volg hierbij zoveel mogelijk je natuurlijk wenkbrauwlijn. Vind je het moeilijk zelf een passend model te vinden? Onze specialistes zijn ervaren met het modelleren van wenkbrauwen en kunnen zelfs d.m.v. permanent make up de perfecte wenkbrauw creëren.  

Kies voor permanente make-up en altijd mooie wenkbrauwen

Permanente make-up (PMU) is een methode waarbij we met een ultradun naaldje een huidvriendelijke pigmentatievloeistof aanbrengen idn de bovenste laag van de huid. Door deze hairstrokes heb je een natuurlijke make-up als resultaat die pas na drie tot vijf jaar vervaagt. Het grootste verschil met het kiezen voor een tatoeage is dat de pigmentstof bij permanente make-up voor je hairstrokes niet zo diep in de huid wordt aangebracht. De permanente make-up voor hairstrokes vervaagt na een tijdje vanwege je natuurlijke celvernieuwingsproces, maar het blijft wel langer zitten dan verf.

>