Beauty Challenge dag 25, biologische rimpelcorrectie en oneffenheden zoals steelwratjes.

Daisy, Jeanette en Jessica Huidsalon Goes 06 83804644


Probleem; rimpeltjes en lijntjes


Wanneer je je rimpeltjes en lijntjes hebt die met juiste verzorging en beste werkstoffen niet meer te verminderen zijn kun je kiezen voor biologische rimpelcorrectie. Geen injectables, geen botox, op een natuurlijke manier rimpeltje voor rimpeltje effectief verminderen.


Zou je graag op een eenvoudige natuurlijke wijze, dus zonder pijnlijke ingrepen effectief willen werken aan rimpeltjes zoals op de bovenlip, rondom de ogen of het voorhoofd. Dan is Biologische rimpelcorrectie perfect voor jou. 


Retinol


Code A serum : Wanneer de vorming van rimpels een grote rol speelt, vormen Retinol en retinyl palmitate de perfect vit. A cocktail. Deze combinatie is dé absolute koning in het aanpakken van rimpels en lijntjes. Peptiden ontspannen tegelijkertijd expressierimpels voor een uitgeruster uiterlijk.Huidsalon Goes 06 83804644 huidsalongoes@outlook.com

Enter er

Oplossing; Bio Skin Jetting en Retinol


"Bio Skin Jetting"
BioSkinJetting is een 100% biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie en het natuurlijke alternatief voor inspuitingen.
Met een fijn naaldje wordt uw rimpel of litteken van de onderste huidlaag los gemaakt. De huid reageert hierop met de aanmaak van nieuw collageen, waardoor er dus van binnenuit een natuurlijke opvulling ontstaat.


Bio Skin Jetting is perfect te combineren met alle treatments die we aanbieden bij Huidsalon Goes, maar laat zich best combineren met huidstimulerende treatments zoals Radio Frequentie en Retinol.
Kennismaken met Bio Skin Jetting?

Wanneer is Bio Skin Jetting geschikt voor jou? Wanneer lijntjes en rimpeltjes niet meer met verzorging weg te poetsen zijn. Een kuur met bio skin jetting is zeer effectief in de strijd tegen expressie lijntjes en verouderingsrimpeltjes. Graag adviseren we je tijdens een gratis en vrijblijvend advies gesprek.


Steelwratjes en couperose of Spinnaevi?  Ook kunnen we op een 100% veilige wijze zonder pijnlijke ingrepen gesprongen haarvaatjes en steelwratjes verwijderen. Informeer naar mogelijkheden.


Huidsalon Goes 06 83804644 contact@huidsalongoes.nl>