Beauty oplossingen Challenge dag 28  Half om half

Regelmatig een intensieve treatment ondergaan geeft bewezen resultaat.

Twijfel jij nog steeds over het nut van een maandelijkse treatment? Speciaal om je te helpen met een keuze welke treatment best bij jou past hebben we enkele halve behandelingen uitgevoerd. Éen treatment geeft al resultaat, en onderga je er meer na elkaar met een pauze van 1 á 2 weken ertussen stapel je en verleng je je resultaat. 

Tijdens een gratis en vrijblijvend advies gesprek analyseren we je huid, je wensen qua verbetering en krijg je een uitgebreid advies. Zo weet je van te voren hoeveel treatments je nodig lijkt te hebben en het kostenplaatje welk hierbij hoort. Huidveroudering

Iedere huid verouderd op een andere wijze, maar dat we het vaak storend vinden is bij bijna iedereen hetzelfde.

Wil je niet aan drastische maatregelen toegeven en behoud je graag je natuurlijke look? Probeer dan één van onze behandeltechnieken.

Met ons bijzonder effectieve totaalconcept, waarbij we huidverbeterende behandelingen combineren met dagelijkse huidverzorging, gezond leven en een uitgebalanceerd voedingspatroon, pakken we je huidwens op een natuurlijke manier bij de kern aan. Met onze expertise en jouw inzet gaan we voor het beste resultaat van huidverbetering tijdens de huidverstevigende behandeling: een stralende huid.

Op het gebied van huidverjonging bieden wij diverse behandelingen. Een combinatie van meerdere behandelingen zorgt voor een zichtbaar resultaat op korte termijn. Voor een langdurig optimaal resultaat heb je de keuze uit onze verzorgingsproducten en voedingssupplementen voor thuis. Maak gebruik van een gratis intakegesprek voor jouw behandelplan op maat.


Bel 06 83 80 46 44  of mail contact@huidsalongoes.nl voor meer info

Wat anderen zeggen over Huidsalon Goes


Didi K.
lock_open

Prettig contact met goede kundige uitleg over de producten. Zeer fijne behandeling gehad.
Jessica B.
lock_open

Gastvrij en professioneel = topcombinatie en aanrader!


Sophia B.
lock_open

Prima behandeling goede communicatie en mooi resultaat

Huidsalon Goes 06 83804644  Jeanette Daisy en Jessica contact@huidsalongoes.nl 

>