8 uur slaap in een flesje

Wij geven weg!

Murad Night Fix Enzyme Treatment:

Opstaan met een mooie uitgeruste huid! Te combineren met je favoriete merk!

OF


8 uur slaap in een flesje

Slaap je wel voldoende?

Ben je moe?

Je bent toch niet ziek?


Zijn dit de vragen die wel regelmatig aan je gesteld worden, en misschien is het ook wel de waarheid? Je bent vaak wakker 's nachts, misschien door je kinderen, of ben je geen vaste slaper door bijv. piekeren of je hormoonspiegel?

's Nachts hersteld je huid, repareert hij en rust hij uit. Maar kom je niet aan voldoende slaap kan het soms zijn alsof je geen nachtrust gehad hebt, en is je huid dof, grauwig en oogt ook sterk vermoeid.

Wakker worden met een uitgeruste frisse look

Ons lichaam hoort tot rust te komen als de zon ondergaat, maar in deze tijd en met druk bezette schema's, komt dit ritme niet overeen.

Slaap is het eerste wat we uit ons schema opofferen omdat de verantwoordelijkheden overdag tot ver in de avond reiken. En dat blijkt bij het ontwaken als donkere kringen onder de ogen, dofheid, uitdroging, diepe rimpels en wallen zichtbaar zijn.


Dr. Murad creëerde Night Fix Enzyme Treatment om huidherstel 's nachts te bevorderen door middel van ingrediënten die zijn geïnspireerd door de wetenschap van de slaap. Night Fix Enzyme Treatment is huidverzorging die ook dienst doet als zelfzorg en een essentieel onderdeel is van een nachtelijke routine die je kan helpen beter te rusten om op te staan en te stralen.

Ook al is het maar schijn, en voel je je niet uitgerust, we kunnen je wel helpen om te zorgen dat je huid je niet verraad. 


Night Fix Enzyme Treatment van Murad


Night Fix gaat je helpen met een frisse huid op te staan. Je gebruikt hem over je nachtverzorging heen, ongeacht welk merk. En zal de werking van je nachtverzorging garanderen. 


Opstaan met een frisse stralende huid, wie wil dit niet? Zonder te wisselen van favoriet product, eenvoudig te combineren.  

De Night Fix Enzyme treatment is je laatste stap in je skincare avondroutine. Je reinigt de huid goed, brengt daarna je favoriete serum en crème aan. Voor de perfecte afsluiting breng je een dunne laag van de Night Fix Enzyme Treatment aan.

Huidsalon Goes 06 83804644  Jeanette Daisy en Jessica contact@huidsalongoes.nl 

>