Beauty oplossingen Challenge dag 6,  Vet bevriezen= Vet verliezen.

Lichaamsvet wat met diëten of sporten niet weggaat.

Moeilijke plekken waar vet zich makkelijk ophoopt en zeer moeilijk met sporten en diëten weg te krijgen is. Reeds 2 jaar bieden wij een behandeling aan die effectief, pijnloos en plaatselijk vet bevriest. De resultaten zijn verrassend mooi en de combinatie met versteviging en drainage is de kers op de taart.

Vetbevriezen, je hebt er vast al eens over gelezen of gehoord. Met de juiste methode en liefst gecombineerd met een afvoerende behandeling die tevens ook nog eens je huid verstevigd, een garantie voor succes. Wij bieden dan ook de Cryolipolyse in combinatie met korting aan met de Pascaud Contour.  

Feiten en Fabels over vet bevriezen

 • Het is een tijdelijk effect. Niks is minder waar, vetcellen kunnen niet tegen langdurige blootstelling aan extreme kou. Daarom is het van belang de vetcellen langdurig koud te houden, minimaal 50 minuten. Bij deze kou krimpen vetcellen tijdelijk, echter houd je de kou langer aan zullen ze kapot knappen en zitten de deeltjes van de vetcellen nog wel in je lichaam. Na verloop van tijd verlaten deze geknapte vetcellen het lichaam. Dit duurt even voordat je lichaam ze heeft afgevoerd, daarom helpen we liefst een handje met een extra drainage treatment en zul je sneller resultaat ervaren. Kapotte vetcellen kunnen zich niet herstellen en deze ben je dus "kwijt". Bij een behandeling waarbij je maar slechts enkele minuten de vet cellen blootstelt aan extreme kou, heb je ook maar een tijdelijk effect!
 • Het is pijnlijk. Tijdens en na de behandeling kun je een licht krampachtig gevoel hebben, dit wordt echter niet als zeer pijnlijk ervaren.
 • Het is gevaarlijk voor organen. De laag van vetcellen die behandeld kan worden is de buitenste laag. Ongeveer 20% van deze vetcellen knappen kapot per behandeling. De kou kan dan ook niet dieper komen waar de organen liggen. De vetcellen die dichter bij de organen liggen kun je met sporten en bewegen verminderen,  de buitenste laag, is een vetlaag wat amper doorbloed wordt. Het is erg moeilijk om deze vetlaag door sporten en gezond eten doen te verdwijnen.  Vandaar dat Cryolipolyse hier oplossing biedt. 
 • Cryolipolyse of vetbevriezen is juist voor mensen met een stabiel gewicht die bepaalde zones niet met sporten weg krijgen. Heb je veel overgewicht? Of schommel je veel in gewicht? Dan is dit voor jou niet de meest geschikte oplossing. Wel kun je een combinatie met een gezondere levensstijl en/of sporten maken. 

Is Cryolipolyse de oplossing voor jou?

Graag adviseren we je tijdens een vrijblijvend advies gesprek. Wel kunnen we je nu al op weg helpen door de volgende checklist contra indicaties na te lopen:

 • hartkwalen
 • obesitas
 • huidontstekingen op het te behandelen gebied
 • niet juist ingestelde epilepsie
 • zwangerschap

Let op: Cryolipolyse is niet om gewicht te verliezen! Het helpt je op weg naar een mooier lichaamscontour en behandeld de plaatsen die op een andere wijze niet mooier worden.
Welke zones kunnen behandeld worden?

Cryolipolyse is met name geschikt voor 

 • buikzone
 • maagzone
 • lovehandles
 • binnenkant dijen
 • bovenarmen
Speciaal voor jou tijdens deze challenge maand krijg je tot 8 November naast je vaste korting éénmalig een extra korting.

Normale prijs € 300,- 

Tijdelijk € 150,- 

Alleen deze week nog € 125,-

( tot 8 November in te boeken waarbij je ook nog éénmalig een Pascaud Contour mag bijboeken met 25% korting)


De kracht van Cryolipolyse i.c.m. lichaams contouren. ( Pascaud Contour)

Na de behandeling met cryolipolyse zijn 20% van de  vetcellen op de behandelde plaats "geknapt', deze worden in verloop van de tijd door je lichaam afgevoerd. Dit kan sneller wanneer je lymfe drainage toepast. Bij huidsalon Goes doen we dat met de Pascaud Contour. Deze unieke behandelmethode verstrakt de huid, helpt het afvoeren van vetcellen en verminderd cellulite met zeker 50%.

Boek direct je afspraak of vraag gratis info. Huidsalon Goes

06 83804644

>