Beauty oplossingen Challenge dag 8 Boost Your Skin

1 ampul, 7 dagen per week, zichtbare resultaten.


Een unieke huid boost, een thuiskuur, zonder je favoriete product op te geven,
ampullen met meer dan 45 werkzame stoffen voor uitzonderlijke resultaten.
onmisbaar in je dagelijkse schoonheidsritueel.


Voor een futloze huid, verhelderend voor de doffe huid, kalmerend voor de geïrriteerde huid, liftend voor de verslapte huid.... en ga zo maar door. Welke wensen heb jij?

Welke beauty oplossing zoek jij?

Wil je effectief je huid verbeteren, dan zijn er meerdere oplossingen. Een huid boost door een ampullenkuur helpt je al goed op weg. Eenvoudig, thuis en ook nog eens heerlijk!Waarom 28 dagen kuren?


Iedere 28 dagen is je huid compleet vernieuwd. Help je huid een handje en kuur die 28 dagen. Maak je huid weer fris, geef hem een vochtboost, help lijntjes en rimpeltjes te verminderen, geef je huid rust. Er zijn veel mooie huidkuren samen te stellen, geheel op maat gemaakt. 

Stel samen met jouw persoonlijke huidcoach je ampullenkuur samen.

Volg bijvoorbeeld een kuur waarmee je je huid verstevigd, rimpels verminderd en intensief hydratatie geeft. Of is je huid dof en zou hij wat glans en stevigheid kunnen gebruiken?


1 minikuur  7 ampullen, 7 dagen lang 1 ampul, 8 verschillende mogelijkheden, 45 intensieve werkstoffen, een huidboost die zijn weerga niet kent.

 Prijs? € 29,50/€ 39,50


Speciaal voor de Challenge hebben wij minikuren samengesteld, met hoge kortingen. Ben jij niet ingeschreven voor onze nieuwsbrieven? Dan loop je veel voordeel mis. zoals deze;

  • exclusieve aanbiedingen
  • voordeel op zowel treatments als producten
  • je kunt eenvoudig ieder moment weer uitschrijven
  • Als volger van Huidsalon Goes krijg je een persoonlijke kortingscode die je vast altijd 5% korting geeft bij aankoop in de website. ( niet i.c.m. andere acties)
  • altijd up to date qua innovatieve producten en treatments


>