Direct resultaat in 1 treatment, minder rimpels en lijntjes en een zichtbaar strakkere huid! En dat tijdens een heerlijk ontspannende en verwarmende treatment.


Met de Pascaud Wave, een radio frequentie treatment op hoog niveau, heb je direct resultaat! Rimpels verminderen, je huid oogt voller en voelt stevig. Bovendien is het een heerlijk relaxmoment.
WAT KUN JE VERWACHTEN WANNEER JE EEN PASCAUD WAVE TREATMENT ONDERGAAT?


  • Allereerst krijg je een intake met eventueel een huidscan om de conditie van je huid te bepalen. En kiezen we samen de producten die we tijdens de Pascaud Wave inzetten voor het mooiste resultaat.
  • Je huid krijgt een reiniging aangepast aan huidwensen.
  • Inmasseren van een retinol ampul of Vitamin Oil. 
  • Gepaste voorbehandeling in de vorm van een peeling, eventueel met fruitzuren.
  • Heerlijk ontspannende Radio Frequentie treatment met direct zichtbaar en voelbaar resultaat. Op korte termijn, maar ook op lange termijn activeert Radio Frequentie de aanmaak van Collageen. 
  • Afsluiting met een intensief hydraterend en ontspannend gelaatsmasker. 
  • Serum en dagverzorgingDagelijks zon, regen, make up en vele andere externe factoren kunnen de huid beschadigen, voor ontstekingen zorgen en je huid vroegtijdig verouderen. Goede thuisverzorging is essentieel maar zeker niet voldoende. Met een behandeling in het instituut beoordeel je samen met de huidspecialist de conditie van je huid, wat je zelf prettig vind, maar vooral wat je huid nodig heeft.Zou je graag willen ontdekken wat een Radio Frequentie behandeling in het instituut voor je kan betekenen, de mooiste versie van je huid blootleggen en een passend advies krijgen?

Rimpeltjes, huidverslapping en onzuiverheden daadkrachtig aanpakken? 


Ontdek de voordelen van een gelaatsverzorging tijdens een gratis intake en adviesgesprek,

download de voucher voor een gelimiteerde december treatment van 75 minuten en laat je huid direct weer stralen.  informatie en of behandeling via 06 83804644

>