Huidsalon Goes. laat je huid weer stralen ! Jeanette, Jessica en Daisy 06 83804644

30 dagen lang Beauty Challenge. Gratis advies voor een strak lichaam en een jongere huid.

Tijdens deze gratis 30 dagen challenge krijg je dagelijks advies, tips en tools, testimonia en speciale aanbiedingen voor het krijgen en behouden van een jong en stralend uiterlijk.  

Laat je inspireren en motiveren. Ontdek tijdens deze 30 dagen challenge hoe je het meeste resultaat behaalt uit je thuisverzorging, je producten en eventuele behandelingen in de salon. Minder rimpels, egalere huid, een verslapte huid, permanente make up, overbeharing, en strakkere lichaamscontouren. Alles komt aan bod.


Wat kun je verwachten wanneer je onze gratis challenge volgt?

  • dagelijks wordt een onderwerp aangesneden wat betrekking heeft op zo natuurlijk mogelijke schoonheid, outside in-inside out en zen. Zoals bijvoorbeeld huidreiniging maar ook lichaamsreiniging, cellulite bestrijding maar ook permanent make up. Etc.
  • advies en eventuele acties m.b.t. op dit onderwerp
  • adviezen zijn zowel thuis als in onze huidsalon toepasbaar, dus wanneer je niet de mogelijkheid hebt onze huidsalon te bezoeken is deze challenge ook zeer interessant
  • de eerste 20 inschrijvingen ontvangen een welkomstcadeaupakket
  • je kunt ieder moment weer eenvoudig uitschrijven

30 dagen lang gratis tips en tools! exclusieve aanbiedingen, beauty oplossingen en meer!

Kort Kennismaken met Jeanette, Jessica en Daisy

"

“Ik zie veel vrouwen die problemen hebben met hun huid, waardoor ze niet stralen en onzeker zijn. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Verkeerde voeding, hormonale schommelingen, stress… Meestal wordt er alleen aandacht geschonken aan het gevolg, terwijl ik er juist in geloof dat je het probleem bij de kern moet aanpakken. Dus ga je eerst de oorzaak achterhalen. Als je die inzichtelijk hebt, kun je een gericht en effectief behandelplan opstellen voor een mooi en langdurig resultaat. Daardoor gaat de huid weer stralen en mijn klanten ook!”


Jeanette Hoveijn 

"

Hay, ik ben Jessica 48 jaar en moeder van 4 kinderen. Wat mij ervaringsdeskundige maakt in de strijd tegen huidveroudering en lichaamscontourverbetering. Liefst op een zo natuurlijk mogelijke wijze een zo jong mogelijk uiterlijk behouden, dat is mijn doel voor mijn cliënten als zowel voor mezelf. In de challenge laat ik je kennismaken met verschillende mogelijkheden voor het verkrijgen en behouden van dit doel. Doe je mee? Tot snel. Liefs Jessica


Jessica van Nieuwenhuijzen


"

Mijn naam is Daisy en vol enthousiasme voor ons vak nodig ik u uit om mee te doen aan deze challenge. Huidverbetering, ontharing, ontspanning of een combinatie van deze onderdelen?
Voor het gelaat en het lichaam bieden wij vele mogelijkheden om uw huid weer te laten stralen. Zo gaat ons aanbod van een cellulite behandeling tot ontspanningsmassage, en van huidverbeterende gezichtsbehandelingen tot allerlei vormen van permanente make-up.
Nieuwsgierig? Doe dan vooral mee en dan hoop ik u te ontmoeten in onze salon!


Daisy van Zunderd


Het voordeel van natuurlijke huidverjonging en lichaamsverbetering.

Uiteindelijk willen we allemaal er stralend en jong uit blijven zien, maar de meeste onder ons behouden allerliefst wel hun natuurlijke ik. Daar staan wij voor bij huidsalon Goes! Geen cosmetische ingrepen of injecties. En toch in enkele weken tijd maximale resultaten bereiken? Wij vertellen je graag vrijblijvend en gratis hoe.

>