LUUX Jessica Goes. whatsapp 0612974081

Cellulite, huidverjonging of verbetering, mooier lichaam, waar ben je in geïnteresseerd? Gratis advies en testimonials.

Graag help ik je op weg naar een mooiere huid met minder rimpels, huidverslapping of onzuiverheden. Of zorg ik dat je beter in je bikini past of die mooie strakke jurk met plezier kunt dragen, zonder je zorgen te maken over een dikke buik, hangende billen of een verdwenen taille. 

Hay! Ik ben Jessica, 48 jaar en heb mezelf gespecialiseerd in contour verbetering van zowel gelaat als lichaam.

Mijn salon is in Goes, waar ik al meer dan 30 jaar op verschillende locaties werkzaam ben geweest.

Via onderstaande link vraag je gratis informatie aan, bijv. over de superactie met 50% voordeel op lichaamscontourverbetering of het allernieuwste op gebied van huidverjonging. Testimonia en voor en na foto's. Etc. Misschien en hopelijk tot snel!

Het voordeel van natuurlijke huidverjonging en lichaamsverbetering.

Uiteindelijk willen we allemaal er stralend en jong uit blijven zien, maar de meeste onder ons behouden allerliefst wel hun natuurlijke ik. Daar sta ik voor! Geen cosmetische ingrepen of injecties. En toch in enkele weken tijd maximale resultaten bereiken? Ik vertel je graag vrijblijvend en gratis hoe.

Misschien heb je de moed al opgegeven, en laat je veroudering toeslaan op je huid van je lichaam en gelaat. Maar dat is echt niet nodig, ik vertel je graag hoe jij weer lekker in je vel kunt zitten en je stralender kunt voelen dan ooit, Jessica”

Wat anderen zeggen

"


Wat een super ervaring gehad net met de CRYOLIPOLYSE bij jullie! Ik was zeer verrast hoe makkelijk het ging allemaal! Ik zie er naar uit over 12 weken weer te komen. Bedankt tot zo ver😉


Batine Steketee

raadt LUUX aan op facebook


​ 

"


Sinds een paar jaar heb ik Jessica ontdekt en haar vakkundige behandelingen. Het is ook altijd gezellig om naar haar toe te gaan. Ik beveel haar dan ook van harte aan.

Sinds een paar jaar heb ik Jessica ontdekt en haar vakkundige behandelingen. Het is ook altijd gezellig om naar haar toe te gaan. Ik beveel haar dan ook van harte aan.

Frederiek Stols

gaf 5 sterren op google

"

Ik kom al een tijd bij Jessica ( schoonheidspecialist) ze is erg kundig en verstaat haar vak goed , ze heeft passie voor haar vak , ze weet precies wat je huid nodig heeft ik kom met een goed gevoel en ontspanning uit haar stoel .ze werkt ook met top producten .....ik ben zeer maar ook zeer tevreden 


Claudia Geers

gaf 5 sterren op google

>