Beauty oplossingen Challenge dag 22, Huidverslapping, wat nu?

Huidsalon Goes 06 83804644 contact@huidsalongoes.nl

Huidverslapping, heel vervelend

maar het hoort erbij.

Wat kun je doen?

Het Probleem

Een verslapte huid laat je er ouder uitzien, je huid verliest volume en gaat hangen.


Vanaf je 30e levensjaar verliest je huid collageen, we maken dit zelf steeds minder aan, niet leuk maar het is niet tegen te houden. Misschien heb je het al gemerkt? Het gevolg is dat contouren zoals halslijn vervagen, de huid verslapt en daardoor lijnen beter zichtbaar worden.

De oplossing

Alles start met goede verzorging, lifestyle en indien mogelijk aangepaste treatments in de salon.


Aanmaak van Collageen kun je stimuleren, en de natuurlijke afbraak kun je vertragen. We vertellen je graag wat de meest effectieve regimes zijn tegen huidverslapping. Tevens kun je deze week kennis maken met onze speciale treatments en daadkrachtige producten tegen een speciaal tarief.

Als onderdeel van je bindweefsel zorgt collageen door heel je lichaam voor stevigheid. Collageen wordt onder andere in je huid aangemaakt, maar dat proces neemt geleidelijk af bij het ouder worden.  Dit proces van aanmaak en afbraak kun je beïnvloeden met diverse behandelingen en toevoegingen aan je leefregime.


Wat kan ik hier dus tegen doen?

  • bindweefselmassage manueel
  • radio frequentie therapie
  • suppletie ter bevordering van collageen aanmaak
  • thuis starten met je huid te verstevigen

Bindweefselmassage geeft een betere doorbloeding, een frisse tint, een stevigere huid en doordat verklevingen verminderen minder diepe rimpeltjes. En is ook nog een een ontspannen heerlijk gevoel nadien.

Een unieke huid boost, een thuiskuur, zonder je favoriete product op te geven, ampullen met meer dan 45 werkzame stoffen voor uitzonderlijke resultaten. Onmisbaar in je dagelijkse schoonheidsritueel.

De Pascaud Contour  geeft een effectieve machinale bindweefselmassage Maak kennis met de daadkrachtige werking van ons paradepaardje! Pascaud Contour Twice Winning Beauty Award!

Aanvullen van collageen is essentieel voor het behouden van een mooie en gezonde huid.  Schoonheid van binnenuit!
 

Het voordeel van natuurlijke huidverjonging en lichaamsverbetering.

Uiteindelijk willen we allemaal er stralend en jong uit blijven zien, maar de meeste onder ons behouden allerliefst wel hun natuurlijke ik. Daar staan wij voor! Geen cosmetische ingrepen of injecties. En toch in enkele weken tijd maximale resultaten bereiken? Wij vertellen je graag vrijblijvend en gratis hoe.

Misschien heb je de moed al opgegeven, en laat je veroudering toeslaan op je huid van je lichaam en gelaat. Maar dat is echt niet nodig, wij vertellen je graag hoe jij weer lekker in je vel kunt zitten en je stralender kunt voelen dan ooit, Huidsalon Goes”

Wat anderen zeggen

"

Didi K.
lock_open

Prettig contact met goede kundige uitleg over de producten. Zeer fijne behandeling gehad.


"Jessica B.
lock_open

Gastvrij en professioneel = topcombinatie en aanrader!

Sinds een paar jaar heb ik Jessica ontdekt en haar vakkundige behandelingen. Het is ook altijd gezellig om naar haar toe te gaan. Ik beveel haar dan ook van harte aan.


"

sophia b.
lock_open

Prima behandeling goede communicatie en mooi resultaat


>