De mooiste versie van jezelf, zonder onverwachte uitgaves en verassingen. 


Door het bundelen van onze krachten vormt Huidsalon Goes nu een totaalsalon en hebben we onze mogelijkheden uitgebreid.  Samen hebben we meer dan 50 jaar ervaring in verzorging, verbetering en biologisch huidverjongen. Met trots kunnen we wel zeggen dat we één van de grootste  en meest gespecialiseerde huidsalons zijn in Zeeland.


Zowel voor Gelaats behandelingen als Body treatments hebben wij diverse Huid ABBO's aangepast aan jouw huidbehoeftes en wensen. . Inmiddels bieden we het huid ABBO al geruime 2 jaar aan aan onze clienten naar volle tevredenheid.
Ontdek hoe jij tot € 300,- per jaar kunt besparen op je huidtreatments, zonder in te leveren aan kwaliteit en iedere maand een vast bedrag betaalt. DUS;

Vast bedrag per maand, geen verrassingen, iedere maand een intensieve huid treatment en veel privileges. Altijd toegang tot de meest innovatieve treatments. Bij een huid of lichaams ABBO krijg je op jaar basis naast je vaste privileges 15% korting op alle treatments.Het voordeel van een huid ABBO, speciaal voor jou!

  • vaste korting op jaarbasis
  • inclusief meest effectieve treatments in jouw persoonlijke huidplan
  • vast bedrag per maand dus geen verassingen
  • maandelijks een treatment

Een van de meest geboekte treatments momenteel is onze Pascaud Contour Face and Body treatment.

Pascaud Contour | face & body treatment


Zeer effectief voor het bestrijden van alle tekenen van huidveroudering, cellulite en verslapping van de contouren op gezicht en lichaam. 


Unieke combinatie van vier verschillende technieken waardoor de diepere huidlagen worden gestimuleerd om de aanmaak van de lichaamseigen stoffen collageen en elastine te bevorderen. Je huid word steviger, gladder en ook je teint verbetert. Diepere rimpels en lijntjes vervagen en cellulite wordt sterk verminderd. 


Niet voor niks heeft de Pascaud Contour maar liefst 2 x een Beauty Award voor meest innovatieve apparatuur in zijn soort gewonnen.

Kom je er even niet uit of wil je meer informatie? 

Whatsapp of bel met Huidsalon Goes, Jeanette, Jessica en Daisy 06 83804644

contact@huidsalongoes.nl

>