• Home

Zonder te veel inspanning, zonder te dure diëten, toch een mooier lichaam?

Bedankt voor je inschrijving, ik vertel je graag wat mij hielp om een mooier lichaam te krijgen. Niet om kilo’s te verliezen maar huidverstrakken en cellulitevermindering. Hier hoef je namelijk niet zwaar voor te zijn of andersom wanneer je volslank bent hoef je niet perse ook cellulite of verslapping te ervaren. 

Ik ben Jessica, 48 jaar en mijn gehele leven al volslank. Zelf heb ik altijd moeite gehad met het controleren van gewicht, diëten is nooit aan mij besteed geweest en bovendien vind ik dat de moeilijke plaatsen zoals mijn buikje (na 4 kinderen), en mijn stevig onderstel met een dieet niet de plaatsen zijn waar ik resultaat behaalde. Ook is een lager gewicht niet altijd gewenst om een jongere uitstraling te behouden. Intensieve work-out schema’s heb ik simpelweg geen tijd voor, sporten doe ik graag maar beperk het tot 2 á 3 keer per week.

Daarom ben ik gestart met simpele handelingen, eenvoudig thuis toe te passen, in mijn dagelijkse routine, gewoon op de bank of tijdens het koken. Die tips krijg je in de volgende video.

Naast mijn thuisroutine kreeg ik pas volledig resultaat toen ik de Pascaud Contour in mijn salonbehandelingen aan ging bieden. Ik heb hier gekozen voor deze unieke behandeltechniek nadat ik een proefbehandeling heb ondergaan in een kliniek in België. Direct na de 1e behandeling voelde mijn huid gladder, maar zichtbaar vond ik het nog niet. Tot ik een week later dacht toch wel te merken dat mijn cellulite verminderd was, nogmaals een foto nam en wauw een openbaring! Mijn billen waren zichtbaar gelift en mijn cellulite zeker 50% minder. Toen heb ik de keuze gemaakt deze fantastische behandeling zelf ook aan mijn klanten aan te gaan bieden. Met vele prachtige resultaten als gevolg.

Ontdek hoe jij naast de ondersteuning thuis, die je kunt gaan toepassen na de volgende video, wat de Pascaud Contour voor jou kan betekenen! Reeds na 1 behandeling kun je al resultaat behalen, met meerdere behandelingen stapel je dit resultaat uiteraard op.

>